Frumusete

Cine frecventeaza saloanele de beauty, sa dea click pe platforma Stailer

Posted On
Posted By admin

Frumusetea femeii este nemarginita. Feminitatea este cea care o caracterizeaza, delicatetea cat si personalitatea unica. Se spune totusi ca femeile nu sunt niciodata multumite de aspectul lor fizic si isi aduc tot timpul imbunatatiri pentru a se simti mai bine in pielea lor. De aceea saloanele de infrumusetare sunt intotdeauna pline, indiferent de sezon.

Saloanele de infrumusetare sunt considerate unele dintre cele mai mari placeri ale femeilor, asta dupa ce ai fost 3 ore la shopping. Si pentru ca este cineva care intotdeauna se gandeste si la ce isi doreste femeia, a aparut platforma online Stailer.

Daca ai nevoie de programari rapide la coafor in Timisoara sau in alta zona, te ajuta Stailer. Cum? Foarte simplu. Te programezi rapid online, la orice salon iti doresti, fara a mai da nici un telefon. In acest fel economisesti timp pretios.

Femeile se trezesc la 7 dimineata pentru a fi gata sa iasa din casa la ora 9, la fel si cu programarile la salon. Au nevoie de timp pentru a gasi un salon potrivit pentru ele, iar pentru asta trebuie sa dea cel putin 10 telefoane, insa de multe ori fara rezultate, scaunele saloanelor fiind ocupate.

Stailer – platforma potrivita la timpul potrivit

Platforma Stailer a aparut la timpul potrivit cu niste beneficii greu de trecut cu vederea. Acum, femeile rasufla usurate pentru ca nu mai sunt nevoite sa mai dea nici un telefon pentru a se programa, o pot face online cu Stailer in mai putin de 3 minute.

Daca intri pe Stailer si cauti informatii despre salonul Continental din Timisoara de exemplu, le vei gasi in cel mai scurt timp. De la fotografii cu salonul cat si cu stilistul, locatia, serviciile pe care le ofera, durata lor cat si preturile acestora, toate intr-un singur loc.

Astfel ca te poti programa in functie de bugetul tau, de timpul si preferintele tale. Scapi de situatia in care, dupa ce te-ai vopsit la un salon, cand auzi pretul final al serviciului, incepi sa te cauti prin toate buzunarele pentru un 10 lei in plus. Nu intrebi dinainte cat ar costa pentru ca nu te simti comod si plus ca acolo nu mergi la negociere.

Pe Stailer ai toate preturile afisate, deci stii la ce sa te astepti si mergi pregatita.

Serviciile Stailer

Gama de servicii este foarte larga in ceea ce priveste industria frumusetii, deci ai de unde alege. Ai sansa sa iti faci abonamente lunare pentru anumite servicii si poti avea parte de promotii avantajoase.

Plus ca serviciile pe care le primesti sunt de o calitate superioara si asta pentru ca sunt oferite de catre stilisti cu experienta vasta in domeniu.

Daca te programezi cu Stailer la orice salon doresti, o poti face oricand la orice ora din zi sau din noapte, pentru ca nu esti conditionat de nimic, mai ales ca te programezi online.

Toate aceste beneficii cat si multe altele, sunt 100% gratuite. Platforma Stailer nu percepe niciun cost, nici chiar daca iti anulezi o programare.

Asadar, cine frecventeaza saloanele de beauty sa dea click pe platforma Stailer.

Related Post