Evenimente

Cele mai ieftine marturii pentru botezul copilului tau

Posted On
Posted By admin

Petrecerile de botez au depasit de mult stadiul unei simple iesiri la restaurant cu nasii si prietenii apropiati. Dupa petrecerea de nunta, petrecerea de botez este aproape la fel de ampla, ca organizare si efort financiar.

Cu formatie sau DJ angajat, cu momente speciale la inceputul sau la mijlocul petrecerii, precum ursitoare sau ansambluri de dansuri, petrecerile de botez sunt astazi unele dintre principalele evenimente din viata de cuplu.

Unde mai pui ca la acestea pot veni inclusiv copiii, pentru care sunt pregatite, de asemenea, meniuri si momente speciale. Ca si la nunta insa, de pe mese nu trebuie sa lipseasca micile marturii pentru botez.

Indiferent ca vorbim despre obiecte pur simbolice, fie despre bijuterii sau aranjamente ce se constituie adevarate opere de arta, marturiile pentru botez sunt, poate, unele dintre cele mai apreciate obiecte ce pot fi oferite invitatilor.

Iar daca esti stramtorat cu bugetul si doresti ca marturiile sa reprezinte cu adevarat un simbol si o amintire de la petrecerea de crestinare a micutului tau, ai acum ocazia sa comanzi cele mai ieftine marturii pentru botez, de pe site-urile specializate. Sa vedem cateva dintre modelele cu care nu vei da niciodata gres.

Suveniruri impletite manual

Unele dintre cele mai apreciate cadouri, care cu siguranta nu pot fi refuzate de nimeni, sunt micile obiecte impletite manual. Indiferent ca vorbim despre o pereche de botosei, despre un ciorapel sau o caciulita impletita din materiale diafane, aceste marturii vor da oricand un aer de autentic petrecerii, aratand totodat preocuparea ta pentru invitati.

Nu trebuie sa te formalizezi insa si sa te apuci acum de crosetat manual ciorapi si caciulite. Pe piata sunt diverse obiecte gata confectionate, de productie autohtona sau de import, in culori calde, care se vor potrivi perfect evenimentului tau.

Marturii pentru botez sub forma de landou

Un alt tip de marturii pe care il poti oferi sunt cele sub forma de landou. Confectionate din sarma modelatoare, impodobita cu dantela fina si alte materiale textile, acestea vor avea darul de a starni admiratia invitatilor, mai ales ca ele pot fi folosite, ulterior si pe post de cutiuta-cadou sau suport pentru diverse bijuterii de familie.

Dincolo de obiectele ce necesita o oarecare migala in confectionare, exista pe piata si multe alte obiecte simbolice, care, cu putina imaginatie, pot fi usor transformate in marturii pentru botez.

In acest fel, avem clasicele cutiute pentru inel sau cercei, dar si rame foto in miniatura sau brelocuri cu personaje din desene animate, care, impodobite cu o fundita din matase ori dantela, pot reprezenta o amintire frumoasa pentru invitatii la petrecerea micutului tau.

Comanda online pentru a profita de diversitatea de modele de marturii la preturi imbatabile.

Related Post