Telefoane

Cea mai buna metoda de a-ti repara telefonul

Posted On
Posted By admin

Telefoanele din ziua de astazi nu mai sunt cum erau cele de acum 10 sau 20 de ani, pe care de nervi puteai sa le trantesti de pamant ca nu aveau nici macar o zgarietura, cele de zilele de astazi sunt foarte fragile si sensibile, odata cu aparatia smartphone-urilor au trebuit sa se dezvolte si service-urile, pentru ca telefoanele intampina diverse defectiuni care au nevoie de o reparatie. Acum, cand iti cumperi un telefon, esti atat de atent si de grijuliu cu el, pentru ca nici preturile de la service-uri nu sunt atat de mici. Dar daca din pacate, vei avea nevoie de o reparatie la telefonul tau, in randurile de mai jos voi spune care este cea mai buna metoda de a-l repara. 

Sa presupunem ca ti-ai cumparat un Samsung Galaxy A3 2016, ai fost atent cu el, ai avut grija sa nu pateasca nimic, dar intr-un moment de neindemanare sau neatentie, l-ai scapat pe o suprafata dura cum ar fi, beton, asfalt sau gresie si nu aveai pe el o folie de protectie, iar sticla s-a spart.. In aceasta situatie vei fi nevoit sa mergi la un service care sa iti inlocuiasca sticla la Samsung Galaxy A3 2016. Acest lucru inseamna ca vei cheltui o suma destul de mare de bani pentru a avea o sticla noua la telefonul tau, dar cei de la service se vor ocupa sa iti inlocuiasca sticla cu mare atentie, astfel incat sa nu ai alte probleme, vor da dovada de profesionalism si indemanare, iar cu ajutorul instrumentelor necesare pe care le au, iti vor face telefonul sa arate ca nou. 

Dar telefonul poate intampina si unele defectiuni mai mici, mai minore, iar unele pot fi reparate chiar de casa, daca ai ustensilele necesare pentru reparatie sau piesele necesare, astfel ca vei economisi bani. Dar in cazul in care nu te pricepi si nu ai nici ustensilele, nici piesele necesare pentru reparatie, ar fi foarte indicat sa nu incepi procesul de reparatie, pentru ca din nestiinta, din neindemanare sau din greseala, poti sa atingi unele piese care se pot strica si in loc sa plastesti o singura defectiune la service, vei plati doua. Daca te gandeai ca vrei sa economisesti bani, s-ar putea sa ai ghinionul sa trebuiasca sa ajungi tot la service si sa platesti si mai mult. 

Ultima varianta este pentru cei norocosi carora li s-a stricat telefonul in timpul garantiei, ceea ce inseamna ca nu va mai trebui sa platesti nimic, iar costurile vor fi suportate de catre companie. 

Acestea fiind spuse, telefoanele din ziua de astazi sunt mai fragile si mai predispuse la defectiuni, iar cea mai buna varianta de a le repara este la un service gsm. 

Related Post