Casa si gradina

Ce trebuie sa cauti la un scaun cu masaj de calitate

Posted On
Posted By admin

Scaunele de masaj au devenit astazi ceva cat se poate de banal. Le vedem in salile de asteptare ale clinicilor private sau chiar in marule centre comerciale. In schimbul catorva lei, poti beneficia de un masaj relaxant de cateva minute, care sa iti redea tonusul dupa o sesiune de shopping istovitoare sau dupa o zi de munca.

Astazi insa, acest mic lux ti-l poti permite si la tine acasa, in cazul in care esti dispus sa faci o investitie ceva mai consistenta. Este adevarat ca un scaun masaj nu este chiar ieftin, iar pentru aceasta trebuie sa iei in calcul si alte aspecte, cum ar fi amortizarea in timp sau locul in care este amplasat.

Nu trebuie sa iti mai faci insa prea mari griji, intrucat producatorii actuali s-au gandit la aceste aspecte inaintea ta.

Avantaje pentru sanatatea ta

Pana a vorbi insa de preturi si de amplasament, trebuie sa vedem insa care ar fi motivele pentru care ar trebui sa iti achizitionezi un scaun cu masaj, in loc sa introduci bani ca la bancomat pentru o sesiune de relaxare de cateva minute.

In primul rand, un scan cu masaj este ideal pentru persoanele care duc o viata relativ sedentara, care nu fac miscare cat trebuie si care au nevoie de punerea in miscare a sangelui. Din acest punct de vedere, putem spune ca un scaun cu masaj poate ajuta atat la restabilirea circulatiei sanguine, cat si la drenarea sistemului limfatic, intr-un mod la care nu te-ai gandit pana acum.

De asemenea, este posibil ca din cauza muncii prelungite la birou sau a altor activitati statice, coloana ta sa aiba de suferit, iar de aici sa apara o serie intreaga de probleme pentru sanatatea ta.

Aceste lucruri pot fi corectate, la fel, cu ajutorul unor scaune cu masaj profesionale, care sunt construite de asa natura incat sa acopere toate categoriile de muschi. Astfel, nu trebuie sa te mire daca atunci cand te asezi intr-un scaun de masaj sa simti vibratii in aproape toate punctele corpului.

In principiu, aceste fotolii sunt construite pe baza unor role vobrante, asezate in puncte strategice, astfel incat sa stimuleze absolut toate grupele de muschi. Daca te doare capul, atunci un masaj in zona cervicala cu siguranta iti va reda tonusul.

De asemenea, dupa o repriza prelungita la sala sau dupa o ora de jogging, cu siguranta ca o pauza petrecuta in fotoliul de masaj iti va relaxa muschii gambei si cei lombari, astfel incat sa alunge febra musculara

Related Post

leave a Comment