Casa si gradina

Ce țiglă metalică ar trebui să utilizezi atunci când montezi acoperișul casei tale

Posted On
Posted By admin

În procesul de construire al unei case intră, în primul rând, alegerea materialelor pentru realizarea unei structuri care să aibă toate componentele așezate în deplină armonie.

Unul dintre principalele elemente necesare pentru a construi o locuință trainică și frumoasă este, bineînțeles, acoperișul. De aceea, trebuie să avem foarte mare grijă atunci când alegem tipul de acoperiș pe care îl vom utiliza. Iar pentru a ne bucura de avantaje pe termen lung, acesta trebuie să fie montat dintr-un material de calitate superioară.

Sistemul de învelitori al unei locuințe poate fi confecționat din diferite materiale precum tabla plană, țiglă metalică, stuf sau șindrilă bituminoasă, dar cele mai viabile acoperișuri sunt din țigla metalică.

Cât costă țigla metalică?

Prețurile unui sistem de învelitoare diferă de la caz la caz, dar când vine vorba despre siguranța casei tale, nu ar trebui să te zgârcești și să achiziționezi ceva ieftin și de slabă calitate.

De altfel, pentru a monta un sistem de învelitoare rezistent, un aspect important pe care nu trebuie să-l pierdem din vedere, rămâne marca pe care o alegem. La ora actuală pe piață, cea mai bună țiglă metalică este marca Umbrella.

7 motive pentru care să alegi țigla metalică Umbrella Premium

Dacă încă nu te-ai decis asupra materialului din care să montezi țigla metalică, iată câteva dintre avantajele pe care să le poți obține dacă vei utiliza panourile confecționate din materia primă marca Umbrella:

  • Lider în producția oțelului de duritate înaltă. Acest material este produs de organizația suedeză SSAB și poate oferi toate atributele necesare unui acoperiș durabil. De asemenea, originalitatea și calitatea superioară sunt alte trăsături care îl caracterizează;
  • Structura panoului de țiglă. În compoziția tablei plane SSAB intră mai multe straturi, iar prin intermediul acoperirii GreenCoat, se reduc emisiile de noxe din aer contribuind astfel la protejarea mediului înconjurător. În acest mod, suprafața își menține culoarea timp îndelungat și totodată este rezistentă la rugină, oxidare, radiații UV, praf ș.a.m.d.
  • Inovația sistemului de îmbinare. Marca Umbrella are un sistem inovator cu modele îmbinate și fără suprapuneri vizibile. De asemenea, cele două canale de colectare a apei feresc acoperișul de infiltrațiile care pot apărea în mod accidental din exterior dar și de acumularea condensului în interiorul sistemului. De asemenea, o altă caracteristică semnificativă este ambutisarea modulelor de țiglă metalică și îmbinarea perfectă a celor patru panouri.
  • Aspect uniform și estetic. Aspectul plăcut este dat de îmbinarea panourilor, designul elegant fiind conferit și de realizarea tuturor accesoriilor pentru sistemul de învelitoare (coame, frontoane, șorțuri de streașină, opritoare de zăpadă etc) confecționat din aceeași materie primă ceea ce asigură o uniformitate a culorii la nivelul întregului acoperiș;
  • Etanșeitate. Un alt beneficiu extrem de important este protecția sporită a garniturilor de etanșare a sistemului de montaj cu șuruburi ascunse;
  • Marcajul CE. Țigla metalică Umbrella Premium și Umbrella standard plus sunt realizate în conformitate cu cerințele standardului;
  • Sistem complet de învelitoare prevăzut cu toate accesoriile necesare elemente de tinichigerie sunt confecționate din materie primă de aceeași calitate și nuanță de culoare pentru a asigura atât durabilitatea cât și aspectul uniform al acoperișului;
  • Gamă de culori variată. Ai libertatea de a alege dintre următoarele culori: vișiniu, roșu cărămiziu, verde crom, gri metalic, maro, brun sau negru.

Compania Roof Art are aproximativ 20 de ani de experiență în producerea și comercializarea sistemelor de preluare a apelor pluviale de pe acoperiș, iar  recent și-a extins aria de activitate, devenind un producător important de țiglă metalică.

Dacă încă nu ești pe deplin convins sau dorești să afli mai multe informații în ceea ce privește țigla metalică, accesează site-ul roofart.ro.

Related Post

leave a Comment