Diverse

Ce este inclus in inchirierea unui echipament de copiat

Posted On
Posted By admin

O multime de antreprenori aleg sa usureze munca angajatilor si sa sporeasca totodata volumul de munca cu ajutorul unor echipamente. In acest context este vorba de o multifunctionala, o imprimanta sau un copiator profesional. Toate acestea se achizitioneaza sau se inchiriaza pentru a reduce din timpul de asteptare al angajatilor sau clientilor la un anumit numar de pagini.

Spre exemplu, un contract de 6-7 pagini se poate printa in interval de 2-3 minute sau doar cateva secunde. Astfel, la 2-3 minute de asteptare se adauga timpul in care trebuie sa selectezi operatiunea pe care dispozitivul urmeaza sa o faca. Cu un echipament profesional, acest timp se reduce la doar cateva secunde.

O multifunctionala laser poate printa pana la 16 pagini per minut, dar poti beneficia si de echipamente cu pana la 45 ppm, asadar timpul de asteptare e cu mult mai mic. In tot acest timp, pot fi mai multi angajati ce au nevoie de printarea unor documente. Odata selectata actiunea dispozitivului, acesta va printa, copia sau scana toate documentele necesare, iar angajatii isi pot continua munca fara a fi intrerupti.

Tot pentru antreprenori si angajatii lor, precum si pentru confortul clientilor, au fost concepute multifunctionalele. Acestea au capacitatea de a copia, scana si printa, dar pot trimite si faxuri. Pretul achizitionarii unui astfel de echipament este destul de mare, dar exista posibilitatea de a-l inchiria. Daca nu ai nevoie de o multifunctionala si afacerea ta necesita doar un copiator, poti proceda la fel: inchiria sau achizitiona.

Ce este inclus in inchirierea unui echipament de copiat?

  • Consumabilele
  • Suport tehnic
  • Instruirea personalului
  • Transport
  • Instalare

Functiile echipamentului se stabilesc inainte de a inchiria, pentru a ne asigura ca iti oferim exact ce ai nevoie. Viteza de imprimare este intre 20 si 45 de pagini, iar numarul lunar al copiilor depaseste 1500.

Care sunt beneficiile inchirierii unui astfel de echipament?

  • Tehnologii noi
  • Flexibilitate
  • Costuri reduse
  • Consultanta asupra alegerii unui dispozitiv

In cazul achizitionarii unui astfel de echipament, toate cele de mai sus presupun costuri suplimentare. Pe langa pretul echipamentului care este destul de ridicat, serviciile de mentenanta reprezinta cost in plus, impreuna cu consumabilele.

Un alt aspect pe care trebuie sa il ai in vedere inainte de a cumpara un copiator, imprimanta sau o multifunctionala este nevoia firmei. Astfel, daca dispozitivul nu mai coincide cu nevoile firmei, nu il poti returna. Vanzarea acestuia este un proces destul de lung, iar bugetul investit nu se mai recupereaza. Totusi, daca stii cum va evolua afacerea si esti sigur pe nevoile sale, il poti cumpara oricand si va ramane al tau.

Cert este insa, ca orice firma, societate sau birou are nevoie de un astfel de echipament. In functie de domeniul de activitate al firmei, poti achizitiona sau inchiria imprimante pentru diferite documente si cu diferite tipuri de imprimare sau tiparire. Pentru fiecare este necesara o analiza in detaliu asupra volumului de printare lunar si a bugetului disponibil.

Related Post