Auto

Avantajul de a cumpara piese auto online

Posted On
Posted By admin

Vremurile in care fiecare roman isi repara masina in fata blocului au cam apus. Dincolo de faptul ca tehnologia a evoluat si nu mai este atat de simplu sa schimbi o suspensie controlata electronic, prin intermediul computerului, reparatia si inlocuirea pieselor auto sunt si ilegale.

Caci, din cauza normelor privind poluarea, dar si a celor legate de producerea de zgomot si eventuale reziduuri, reparatiile masinilor trebuie facute doar in service-uri specializate.

Iar reparatiile nu mai dureaza cu lunile, cum se intampla odata, decat in situatia in care service-urile sunt extrem de aglomerate.

Practic, acum poti comanda piese auto online, care iti sunt livrate in maximum 48 de ore direct la atelierul de reparatii, astfel ca mecanicii se pot apuca in timp util de autoturismul tau. Care sunt insa principalele avantaje pe care le ai cand cumperi piese auto online, fata de magazinele clasice? Vom vedea in cele ce urmeaza.

Gama larga de produse si de marci

In primul rand, trebuie spus ca la un magazin de piese auto online chiar ai de unde alege. Iar aceasta impresie o vei avea inca de la prima pagina pe care o vei deschide pe site-urile de specialitate, unde vei vedea ca ai acces la o gama larga de marci auto disponibile.

Incepand de la cele din gama de jos, mai ieftine, pana la marci considerate mai exclusiviste, toate acestea vor fi la indemana ta.

De asemenea, vei putea cauta piese auto online in functie relevanta stabilita de tine si nu neaparat cea stabilita de comerciant, asa cum se intampla in magazinele de tip clasic. De cate ori nu te-ai uitat in gol pe rafturi, fara sa gasesti produsul care te intereseaza pe tine?

De asemenea, de cate ori nu ai cautat un ulei sau o piesa de un anumit tip si te-ai pierdut prin multitudinea de coduri si preturi, greu de inteles chiar si pentru administratorii magazinului?

Ei, bine, pe un magazin de piese auto online aceste lucruri sunt de domeniul trecutului. Cautarile vor fi efectuate in functie de criteriile stabilite de tine. Astfel, in motoarele interne de cautare vei putea introduse marca masinii, modelul si chiar anul de fabricatie, in conditiile in care multi producatori si-au suspendat activitatea pentru anumite modele.

Iar daca doresti sa afli pretul cel mai mic pentru un anumit produs, poti selecta si acest lucru in motorul de cautare, astfel incat rezultatele sa aiba o relevanta cat mai mare pentru tine. Iar odata ce ai identificat produsul cautat, poti incepe procedurile pentru finalizarea comenzii, care va ajunge la tine in maxim o zi sau doua.

Related Post