Auto

Audi, mandria ta. Afla cum poti gasi piese ieftine, originale

Posted On
Posted By admin

Atunci cand iti cumperi cu efort propriu o masina te simti implinit si te bucuri din plin de toate avantajele de a fi proprietar auto. Totusi in timp intervin si cheltuielile tot mai mari, intrucat uzura incepe sa isi spuna cuvantul. Atunci cand vei cauta o solutie mai rentabila la capitolul achizitii de piese auto descopera Wolcar.

Piesele auto provenite din dezmembrari au fost dintotdeauna o alternativa la cele noi din magazine. Asta pentru ca au de partea avantajul financiar; sunt originale, au aceeasi calitate, dar sunt mai ieftine. Ce-i drept nu ai la fel de multe optiuni ca in magazine, nu poti achizitiona de aici consumabile, dar chiar si asa vorbim despre avantaje.

Ce pot cumpara pentru masina mea de la Wolcar

La capitolul dezmembrari Audi Craiova vei descoperi la Wolcar varietate de optiuni. In general, la acest centru sunt disponibile piese de caroserie, climatizare, electrice, cele pentru interior, transmisie sau  motor, nu doar pentru masini Audi, ci si pentru Seat, Ford si nu numai.

Ce este disponibil pentru un Audi vei gasi imediat, intrucat de indata ce completezi in filtrul disponibil in pagina tipul de masina si anul de fabricare iti sunt afisate doar piesele compatibile cu aceasta. Astfel, excluzi riscul de a alege ceva ce nu se potriveste masinii tale. Trebuie insa sa stii si ca piesele sunt verificate inainte de a fi livrate, iar coletul primit va contine si o garantie de 3 luni, indiferent ce achizitie faci de aici.

Wolcar este cunoscut ca fiind unul din cei mai mari furnizori de piese provenite din dezmembrari, are o reputatie in acest sens si nu isi permite, sa spunem, sa dezamageasca. Daca vei dori sa mergi pe incredere, ei bine acest furnizor este ceea ce trebuie.

Cat costa piesele de la dezmembrari

In mod cert mai ieftine ca oricare alta varianta. Poti obtine la Wolcar oferte personalizate, asadar daca planuiesti ceva mai multe investitii poti suna direct si sa cauti tot pachetul de piese, la un pret mai bun.

Uneori diferenta este si de 50% fata de cat te-ar costa sa cumperi din magazine si in plus mai ai si de asteptat pana cand o comanda data de tine ajunge fizic in mana ta. In schimb la Wolcar ai  imediat disponibila piesa dorita.  Acceseaza pagina lor si convinge-te: vw-dezmembrari.ro.

Contact:

Strada Bechetului 5, Malu Mare

wolcar@yahoo.ro

Related Post