Evenimente

Alege pachetul potrivit pentru ultimul drum

Posted On
Posted By admin

Serviciile funerare au devenit astazi acel rau necesar, daca-l putem numi asa, de care are nevoie orice societate civilizata. Spunem un rau necesar, intrucat niciodata nu vorbim despre servicii funerare decat ca despre ceva nedorit, atunci cand avem neaparata nevoie de ele.

Dincolo de aspectul neplacut al problemei, generat de situatia in sine, sunt si o gramada de probleme la care sa te gandesti: birocratia si actele necesare inhumarii, plus celelalte cheltuieli legate de imbracatul, imbalsamatul sau inhumarea propriu-zisa a persoanei decedate.

Toate acestea iti sunt oferite astazi de catre companii specializate in pompe funebre, precum Adysim, care vin in intampinarea ta cu toate cele trebuincioase unei inhumari fara griji. Caci, daca decesul unei persoane este un lucru cat se poate de neplacut, tot la fel de neplacuta este si operatiunea de inhumare si, mai ales, de pregatire a acestui moment.

Alege pachetul care crezi ca se potriveste

Iar daca se spune ca o inmormantare este scumpa, acest lucru nu este intru totul adevarat. Caci, asa cum o nunta poate fi mai scumpa sau mai ieftina, tot asa, si o ceremonie de inmormantare poate costa in functie de cati bani sunt dispuse sa cheltuiasca rudele defunctului.

Sunt insa si situatii speciale, in care persoana decedata nu are pe nimeni sau, in cazul in care are, apropiatii sunt total nepregatiti pentru acest moment.

Din acest motiv, companiile de pompe funebre au elaborat pachete de servicii funerare astfel incat sa acopere intreaga plaja de categorii sociale. Daca persoanele cu dare de mana isi pot permite produse premium pentru ruda decedata, sunt si pachete special concepute pentru persoanele nevoiase, care acopera serviciile, dar la costuri mai mult decat modeste si accesibile.

Un pachet social, spre exemplu, poate cuprinde toate serviciile de care ai nevoie pentru o inmormantare, la un pret care se situeaza la nivelul unui salariu minim brut pe economie. Acesta cuprinde un sicriu din gama ieftina, plus alte produse precum lenjeria pentru sicriu, orare si voaluri, plus capitonaj pentru capacul de sicriu.

Nu in ultimul rand, defunctul va beneficia de cruce inscriptionata cu numele sau, plus o serie de pasi birocratici inclusi in acest pachet, precum constatarea decesului si imbalsamarea. Desigur, in afara de aceste elemente, care constituie baza unei inmormantari, mai sunt de acoperit o serie de aspecte ce tin de ceremonialul inmormantarii, in sine.

Acestea cuprind transportul defunctului de la morga la capela cimitirului si mai apoi la locul de ingropaciune, achizitia de pomeni, la care se adauga cheltuielile legate de praznic.

Si in acest caz, companii precum Adysim iti ofera posibilitatea livrarii de mancare pentru praznic in regim de catering, fie rudele defunctului pot opta pentru organizarea mesei la un restaurant.

Related Post