Casa si gradina

Aerotermele – o alternativa mai putin costisitoare prin care poti incalzi spatii diverse!

Posted On
Posted By admin

Pentru perioadele in care vrei sa faci economii semnificative de bani iti recomand sa folosesti aerotermele pentru a incalzi spatiul din locuinta ta. De ce? Ei bine, ele nu consuma la fel de mult precum sistemele clasicele de incalzire, isi fac treaba rapid, iar asta nu poate fi decat in avantajul tau.

Cele mai comune aeroterme sunt cele electrice, iar cei care le folosesc deja le-au ales pentru faptul ca nu consuma mult curect electric si pot incalzi eficient si intr-un timp foarte scurt atat incaperi, cat si hale – totul tine de puterea lor.

In cele ce urmeaza vor vorbi mai multe despre aeroterme pentru ca tie sa iti fie usor sa alergi una pe viitor.

Cele doua tipuri de aeroterme

Aerotermele se impart in doua mari categorii: aeroterme conventionale si aeroterme industriale. Prima categorie, cea a aerotermelor conventionale, le cuprinde pe cele perfecte pentru spatii restranse sau apartamente. Puterea lor oscileaza intre intervalul 1500 – 2500 W, iar asta inseamna ca pot incalzi intre 20 si 40 metri cubi de aer.

In cea de-a doua categorie vorbim de aerotermele cu o capacitate de incalzire mult mai mare. O astfel de aeroterma este ideala pentru a incalzi incaperi mari precum hale sau spatii ce nu sunt izolate termic adecvat.

Daca un astfel de spatiu depaseste 200 de metri patrati, iti recomand sa optezi din start pentru modelel pe GPL sau motorina – le gasesti in categoria de sisteme de climatizare de la TopStrong.

Magazinul Top Strong iti poate oferi o multime de astfel de sisteme de incalzire. De exemplu, daca accesezi topstrong.ro vei descoperi aparate de incalzire a aerului: radioatoare, incalzitoare de terasa, de exemplu. Si la capitolul climatizare acest magazin ti-a pregatit o multime de variante din care poti alege: purificatoare de aer, ventilatoare diverse, umidificatoare si dezumificatoare, dar si aparate de aer conditionat.

Revenind la ale noastre, sa facem o scurta recapitulare a motivelor pentru care sa achizitionezi o aeroterma:

  • Te ajuta sa economisesti bani, neavand nevoie de prea mult curent electric pentru a da randamentul dorit;
  • Poate furniza, intr-un timp foarte scurt, o cantitate mare de caldura in spatiul in cauza;
  • O poti muta oriunde doresti, spre deosebire de clasicele sisteme de incalzire;
  • Ai parte de diversitate in ceea ce priveste aerotermele, iar aici ma refer la faptul ca le poti alege pe cele electrice, pe cele pe motorina sau pe cele pe gaz.

Te invit acum sa accesezi topstrong.ro daca ai nevoie de si mai multe detalii despre aeroterme, dar si despre celelalte sisteme de incalzire si climatizare.

Related Post