Filme

1408 (2007)

Posted On
Posted By admin

Trebuie sa recunosc ca nu sunt foarte pasionat de filmele horror, insa 1408 mi-a intrecut toate asteptarile, si m-a facut sa devin mult mai interesat de acest gen.

Filmul este realizat dupa una dintre cartile celebrului autor Stephen King, “1408”. Personajul central al filmului este Mike Enslin, interpretat de john Cusack, acesta fiind un cautator de fantome si scriitor. Acesta viziteaza toate hotelurile in care se zvonea ca ar fi existat activitati paranormale, dar aceste vizite se transformau doar in subiecte bune pentru carti. In urma unei scrisori, protagonistul decide sa investigheze faimoasa camera 1408 din Hotelul Dolphin. De data aceasta insa, Enslin va avea o experienta terifianta, fiind chinuit timp de cateva ore de fantomele celor care murisera in camera 1408.

In opinia mea, filmul a fost perfect din toate punctele de vedere. Actiunea m-a tinut cu sufletul la gura, decorul a fost numai bun pentru un film horror, soundtrackul a inspirat groaza. John Cusack a dovedit din nou in acest film ca este un actor foarte bun, reusind sa emane spaima, groaza, frica si incertitudinile prin care a trecut in timpul experientelor din camera 1408.

Recomanda acest film tuturor care sunt pasionati de Stephen King si de filmele horror.

Nota mea: 10/10

Related Post

leave a Comment